Beoordelingen van I Love Sate Almere

Recente recensies van I Love Sate Almere

5 sterren na 55 reviews

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Na corona maanden lang een wekelijkse maaltijd, wordt het nu 3 weken afzien :). Maar uiteraard was er weer niets aan te merken op de kwaliteit van de geit- en lamssaté en de bami en nasi.. Tot na de vakantie!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Kan heel kort zijn over het woensdag dagmenu. De bami is geen kale bak bami, maar rijkelijk gevuld met allerlei ingrediënten. En de smaak is topo. Dat geld ook voor de saté ayam. Prima geroosterd, mals en voorzien van garnituur wederom heerlijk. En dan hadden we vandaag voor het eerst Rujak Manis erbij besteld. De verschillende soorten fruit in combinatie met de apart verpakte saus op basis van palmsuiker geeft de smaakpupillen iets te kiezen. Namelijk na het zoet volgt het pittige, zonder dat één echt overheerst. Rest de vraag, hoe overleef ik de vakantieperiode van ILoveSate.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het weekmenu besteld. Heerlijke kippensoep met kokos, losse ingrediënten en saté chicken spicy coconut. De combi was perfect en het heeft gesmaakt tot en met de laatste korrel rijst.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasi goreng en saté ayam was weer heerlijk!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer héérlijk !!!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer genoten!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk. En we hebben ook genoten van de es campur, iets minder zoet dan de vorige keer maar zeer goed bevallen 👍🏼.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is voor zaterdag dus kan daar geen mening ove geven. Wel de service die erg goed is en je word teruggebeld wanneer dat nodig is.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals wij van I Love Sate gewend zijn, was de dagschotel weer verrukkelijk; vooral de Orak Arik was tongstrelend. Ook is er niet moeilijk gedaan toen ik 1 portie met bami goreng bestelde en de ander met nasi goreng.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag de bami met saté besteld. Bami was zoals altijd heerlijk. De saté prima van smaak en textuur. Een prima combinatie.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw heerlijk gegeten 👍

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste indonesisch eten wat ik ooit gegeten heb, vers en culinair bereid. Heerlijk! Aardige mensen, heel hartelijk. Ik haal hier met regelmaat eten en we zijn dik tevreden. Genieten!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo vaak langs deze zaak gereden en vandaag onze eerste keer hier besteld. Online bestellen was duidelijk en eenvoudig. Op de opgegeven tijd was ik er, alles ziet er mooi en schoon uit, live werd de laatste hand gelegd aan onze bestelde gerechten. Netjes verpakt. Thuis aangekomen benieuwd hoe het zou zijn. Uitgepakt en dat zag er héérlijk uit. Heerlijk gegeten en we moesten meteen aan onze vakantie denken op Bali, zo'n goede smaak. Dat was de eerste keer maar zéker niet de laatste keer. Bedankt voor de lekkere maaltijd. Groeten Aad en Anja.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer dat wij eten bij I Love Sate bestellen. Vandaag gekozen voor het dagmenu Babi Panggang met Cap Cai en extra Gado Gado besteld. Zowel het dagmenu als de Gado Gado waren overheerlijk.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag naast de bami goreng met saté, het dagmenu besteld. En zoals altijd op tijd gereed. Het uitpakken was een verrassing want, Babi Pangang á la I Love Sate voor het eerst op het menu. Naast de Cap Cai, twee mooie dikke stukken buikspek. Volgens de chef, gemarineerd, in de oven en tot slot op de BBQ. Het zag er al heerlijk uit en de smaak? In één woord heerlijk, de marinade was goed in het vlees getrokken, was goed gaar en tot slot een krokant korstje. Een aanrader, met slechts een enkele opmerking. Misschien is niet iedereen een liefhebber van buikspek, dus een vermelding tussen haakjes voorkomt een "teleurstelling".

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We halen tegenwoordig 1-2 per week eten bij I love sate en het eigenlijk altijd lekker 😃!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk .Geweldige mensen.gr herman en trudu

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke indonesische rijsttafel besteld. Wat een verwennerij aan smaken. Alles is vers en met heel veel liefde bereid. De visite die wij hadden is nu ook fan van jullie. Naast het heerlijke eten zijn jullie ook super lieve en aardige mensen. Tot snel

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten. Zeer smaakvol.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het water loopt al in de mond bij het zien en inderdaad het smaakt geweldig.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijke rendang gegeten met sambal goreng boontjes en telor. Het smaakte net zoals bij mijn oma vroeger top een echte aanrader!!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Indonesisch eten

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten! Alles vers en zelf gemaakt. Top hoor.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk authentiek Indonesisch gegeten met een goede service. Ik zou het een ieder aanraden en zal regelmatig wat bij jullie bestellen. Ga zo door. Vroeg mij enkel af waar ik fooi kon geven....

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en zeker 'feestwaardig'!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk en de service meer dan prima|!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag heerlijk genoten van lekker Indisch eten. De kip was heerlijk bereid en de rijst smaakte bijzonder goed!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! Super !

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals ik van I Love Saté gewend ben, was het eten weer verrukkelijk. Authentieke smaak.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten ! Maar toch gezelliger als we bij jullie eten ! Hoop dat weer snel kan ?

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is elke keer weer heerlijk. Prima originele Indische gerechten. Uitstekende kwaliteit en je wordt uiterst vriendelijk geholpen. Absolute aanrader!!!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk echt Indonesisch eten

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, we hebben genoten. En de tjendol was ook super lekker

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke authentieke sate kip. Echt de smaak van Ned-Indië.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het dag menu van dinsdag 7 april was erg lekker echt een aanrader

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

bestelling is makklijk te plaatsen via de website. Bestelling stond klaar op aangegeven tijd. Het bestelde eten was goed op temperatuur en zeer smakelijk. Compliment; wij komen zeker terug.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk eten, perfect bereide sateh, kruidige bumbu zoals je in Indonesië kan verwachten. Ook de "bijgerechten" waren erg goed (nasi goreng, tempeh en terong). Daarnaast hartelijke en snelle service (ik heb eten vooraf besteld).

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld. Prima website. Order opgehaald. En op tijd klaar. Eten was heerlijk. Ik ben fan.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. De sate ajam is goed bereid en heerlijk en vooral de rendang is geweldig. Die heb ik nog nergens beter gegeten. Heerlijk. De website mag nog wel wat aandacht hebben. Naast de maaltijden staan bijv. groene vakjes met prijzen, waarvan de relatie met de bestelde maaltijd onduidelijk is. De vermelding van de prijzen per gerecht van de maaltijd zelf is niet logisch en wanneer je die prijzen optelt kom je bovendien niet op het totaalbedrag van de prijs van de maaltijd. De maaltijd kost wat die kost en de vermelding van aparte prijzen per gerechtje is dan overbodig. Maar we hebben zoals gezegd weer genoten van de maaltijd!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Na een bezoekje aan Duitsland hadden we onderweg vanuit de auto al ons eten besteld. Zo hoefden we, aangekomen in Almere, alleen maar langs te rijden, ons eten op te halen en konden we thuis meteen, na een vermoeiende dag, aanschuiven. En lieve mensen, wat is dit eten toch heerlijk: vers bereid en authentiek van smaak! Een echte aanrader voor iedereen!

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, nu ook genoeg satésaus alleen de saté zelf was wat aan de lauwe kant die nogmaals verhit. Maar heerlijk vers eten.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker. De nieuwe website vind ik persoonlijk niet heel duidelijk, maar wellicht ligt dat gewoon aan mij. Komt denk ik doordat er bijna achter iedere regel een bedrag staat.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling gereed op de afgesproken tijd. En zoals altijd smaakte het heerlijk. Ook kleindochter heeft zitten smullen.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

alles viel erg tegen , geen waarde kwaliteits verhouding, maw teveel betaald voor weinig

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het speciale verzoek ivm een allergie werd zonder problemen gemaakt ! Het was heerlijk !

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd heerlijk dus een tien.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij het openmaken komen de geuren je tegemoet. De smaakpupillen werden weer getest en het was weer heerlijk. Een kleine opmerking, de verpakking van het vlees, ei en groenten sluit niet goed af. Maar gelukkig zit er voldoende verpakking omheen.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak is voortreffelijk en de hoeveelheden zijn prima! Kortom heerlijk eten !!!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

prima eten alleen de site is wel even goed opletten wat je nou besteld

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Het was lekker.